Pots sol·licitar l'eliminació directament al teu perfil. No hi ha cap formulari separat ni cal enviar dades sensibles per correu.
Iniciar sessió per eliminar el compteInicia sessió i obre Perfil.
A Compte, baixa fins a Eliminar el compte.
Escriu la frase de confirmació que es mostra i confirma la sol·licitud.